Nieuws

Hoewel er veel informatie te vinden is op onze website, is er ook altijd actueel nieuws. Hier vertellen we je hoe je op de hoogte kunt blijven van het actuele nieuws.

Social media
Wist je dat Mozaiek0521 ook te vinden is op social media? Volg ons op facebook en insta. Ben je onder de 25? Dan is er WAY (We Are Young) Volg Way op insta

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief en/of Mozaiek Magazine.

 

Mijn Mozaiek app
Als je deel bent van Mozaiek of bij ons ingeschreven staat omdat je bijvoorbeeld deelneemt aan een Love2Meet groep, dan ontvang je login gegevens voor de Mozaiek app. In deze app vind je de nieuwsbrief, maar ook een overzicht van de groepen waar je onderdeel van bent. Je kunt mede mozaiekers berichtes sturen en eenvoudig een gift overmaken. Meer weten over de Mozaiek app?

 

 

We zijn dankbaar voor...
Tijdens de dankbaarheidszondag hebben we een dankmuur gemaakt met zijn allen! Hoe tof is dat. Zie hier het resultaat.
Werving Worship | Bouw je mee?
De Worshipband heeft behoefte aan nieuwe bandleden, daarom gaan we weer werven!
Nieuwe locatie voor onze samenkomsten
We hebben een nieuwe locatie gevonden voor onze samenkomsten
INTERIM VOORGANGER MOZAIEK0521
Er is een interim-voorganger gevonden voor Mozaiek0521.
Vergeet niet je auditiefilmpje in te leveren
Wil je auditie doen voor de worshipband van Mozaiek0521 dan is 2 juli de laatste dag voor het inleveren van je auditiefilmpje
Doop informatieavond
Wil je meer informatie over dopen, kom dan naar de doop informatieavond. Deze avond is niet alleen bedoeld voor mensen die zich 3 juli willen laten dopen, maar juist ook voor mensen die meer willen weten over de doop.
Naar het archief