Algemeen

 • Wil je deel worden van Mozaiek0521 of denk je hierover na? Dan nodigen wij je graag uit voor onze twee intro-avonden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Aan het einde van de tweede intro-avond krijg je een inschrijfformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek0521. De voorwaarde om deel te worden van Mozaiek0521 is dat je beide intro-avonden volgt.

  Meer infomatie over de data en inschrijfformulier voor de intro-avonden vind je hier. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

  Ben je nog geen deel van Mozaiek0521, maar heb je al wel een actieve rol als vrijwilliger binnen een van onze pijlers? Dan registeren we je als Vriend van Mozaiek0521, waarmee je ook toegang krijgt tot het besloten deel van onze website 'Mijn Mozaiek'.

 • Binnen Mozaiek0521 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in ernstige gevallen zullen wij je bericht delen als Familiebericht in de dienst.  

  Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via contact.

 • Heel fijn dat je mee wilt bouwen aan Mozaiek0521. Kijk hier voor meer informatie of vul het contactformulier in en laat ons weten!

  Soms zijn er taken die structureel meer tijd vragen, hiervoor zetten we vacatures online.

 • Om in te kunnen loggen heb je drie gegevens nodig, je gebruikersnaam, je e-mailadres en je wachtwoord.
  Weet je je wachtwoord niet meer, je kunt via wachtwoord vergeten een nieuw wachtwoord aanvragen.
  Weet je je gebruikersnaam niet meer, je kunt via de rode tekst je gebruikersnaam opvragen.
  Weet je je e-mailadres niet meer, neem dan contact met ons op.

App

 • Mozaiek heeft een "eigen" app. Klik hier voor meer informatie.
 • De App is door iedereen te downloaden en te gebruiken. Een deel van de content zit (net als op de website) achter een login.

  Als je bent ingelogd dan heb je meer rechten en krijg je ook meer content te zien. Ga je vanuit de App door naar de website, dan zal de website je ook automatisch inloggen!

 • De instellingen voor notificaties pas je aan in de App zelf. Doe dit in je profiel. Hieronder staat in een paar stappen uitgelegd hoe het werkt.