Meebouwen

Wat gaaf dat je op onze meebouwen pagina komt kijken!

Welke gave(n) heb jij? Hoe wil jij meebouwen aan onze gemeente? Wat is jouw deel in het geheel?

Bekijk hieronder het overzicht van onze bedieningen en kijk waar jouw hulp waardevol is. Als je enthousiast bent om aan de slag te gaan binnen Mozaiek0521, meld je aan!

Heb jij een talent wat je graag voor Mozaiek0521 wil inzetten, maar staat het niet genoemd? We zijn benieuwd met welke talent(en) jij Mozaiek0521 nog meer kleur kan geven. Weet je nog niet waar jouw talenten liggen, maar wil je wel meebouwen? Meld je direct aan dan gaan we samen zoeken waar jij tot je recht komt.

 

Mozaiek Kids

Ben je enthousiast over het werken met kinderen en wil je je geloof delen met de kids binnen de kerk of vind je het heerlijk om baby's en peuters een blije lach te geven? Meld je dan nu aan.
 

Facility

Het Facility team gaat over alles dat te maken heeft met locaties en inkoop. Maar ook parkeerwachten, BHV’ers en de mensen die zorgen dat alles klaar staat om als gemeente een samenkomst of introductiecursus te houden, horen bij deze bediening. Zonder hen zouden veel activiteiten binnen onze gemeente heel anders verlopen of zelfs niet door kunnen gaan. Wil jij meewerken in dit praktisch noodzakelijk team?
 

Welcome

Voorafgaand aan de dienst staan er altijd mensen aan de deur om je hartelijk welkom te heten en om je wegwijs te maken. Achter de bar staan de mensen van het koffieteam. Wil jij meebouwen in ons welcome team?
 

WAY

We are Young. To Be, To Belong, To Belove(d). Wij zijn er voor de jongeren, willen samen met hen optrekken. Heb jij een hart voor jongeren, kom dan bij ons WAY team.
 

Worship

Speel je een instrument, zing je of heb je een passie voor techniek (geluid/licht/beamer)?
 

Ministry

Geloof jij in gebed en heb je persoonlijke relatie met God? Wil jij voor mensen bidden of meebidden voor Mozaiek0521? Dan is het Ministry team op zoek naar jou.
 

Communicatie

Binnen Mozaiek maken we veel gebruik van communicatie. Denk aan de website, het Mozaiek Magazine, de Social Media kanalen, maar ook drukwerk, video's en fotografie. Ben jij een goede tekst schrijver of juist een social media fanaat, dan ben je van harte welkom in de pijler communicatie.
 

Alpha

We hebben al zoveel mensen zien veranderen door de kennismaking met Jezus binnen de Alpha cursus en dat gunnen we iedereen. Ben jij ook enthousiast over Alpha en wil je Alpha geven, organiseren of coördineren? Meer dan welkom.