Samenkomsten

We komen elke zondag samen om God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. We beginnen onze diensten altijd met een moment van ontvangst met een kopje koffie, thee of limonade. Om 11.00 starten we met de dienst en na het eerste lied gaan de kinderen naar hun eigen kidsdienst. Na de dienst is er ruimte om elkaar te ontmoeten met een wederom een kop koffie of thee.

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. De Mozaiek samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld.  Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een ministry team voor je klaar dat met je wil bidden.

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. 
Ook voor kinderen en jongeren is er bij ons genoeg te doen. Hierover vertellen we je meer op de pagina van We are Young en Mozaiek Kids.  Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Tijdens speciale diensten kan de locatie, de inhoud van de dienst en/of de aanvangstijd afwijken. Check daarom altijd de agenda