Samenkomsten

We komen elke zondag samen. De ene week hebben we een samenkomst met onze worshipband en een goede spreker, de andere week hebben we een Samen-Kijk-Ontmoeting. Deze SKO staat in het teken van elkaar ontmoeten en gezamenlijk de livestream van Mozaiek0318 beleven.

We beginnen onze diensten altijd met een moment van ontvangst met een kopje koffie, thee of limonade. Om 11.00 starten we met de dienst en na het eerste lied gaan de kinderen naar hun eigen kidsdienst. Na de dienst is er ruimte om elkaar te ontmoeten met een wederom een kop koffie of thee.

Kijk in de agenda voor de details per dienst.

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. De Mozaiek samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld.  Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden.

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. 
Ook voor kinderen en jongeren is er bij ons genoeg te doen. Hierover vertellen we je graag binnenkort meer op de pagina van We are Young en Mozaiek Kids.  Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Tijdens speciale diensten kan de locatie, de inhoud van de dienst en/of de aanvangstijd afwijken. Check daarom altijd de agenda