Over Mozaiek

Wij zijn een kerk waar je welkom bent, zoals je bent. Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. Of je leven nu in puin ligt of alles op rolletjes loopt. 

Daarom heten we Mozaiek0521. Wij zijn een kunstwerk van gebrokenheid en Jezus is de Kunstenaar. Hij maakt van onze puinhoop en ons succes, onze twijfel en ons geloof een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaiek. 

Samenkomsten
We komen elke zondag samen. We beginnen onze diensten altijd met een moment van ontvangst met een kopje koffie, thee of limonade. Om 11.00 starten we met de dienst en na het eerste lied gaan de kinderen naar hun eigen kidsdienst. Na de dienst is er ruimte om elkaar te ontmoeten met een wederom een kop koffie of thee.

Kijk in de agenda voor de details per dienst.

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. De Mozaiek samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld.  Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden.