Mozaiek Kids

Wij willen als Mozaiek Kids de kinderen een plek bieden waar zij zich gezien voelen en met plezier komen. Waar zij verhalen horen over God, Jezus en de Heilige Geest en Hem aanbidden met muziek, dans en gebed. Een plek waar kinderen Gods nabijheid en Zijn liefde ervaren. Waar elk kind mag komen zoals hij of zij is. Jezus houdt van elk kind!

Want in Lucas 18:16 staat:                                                                                                 
Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij me
komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God
behoort toe aan wie is zoals zij.

Onze visie:
Wij verlangen ernaar dat elk kind zich geliefd voelt, 
Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen.

Praktische informatie voor ouders/verzorgers 

De doelgroep van Mozaiek Kids is te verdelen in de volgende categorieën:

Crèche: 0 tot 4 jaar
Tijdens onze live diensten worden de kids liefdevol opgevangen in hun eigen ruimte.

Kids
Onderbouw: groep 1 t/m 4
Kids is onderverdeeld in twee groepen, de onderbouw (groep 1 t/m 4) en de bovenbouw (groep 5 t/m 8). Voor het inhoudelijke deel gebruiken we het materiaal van BijbelBasics. In elke les wordt een bijbelverhaal gelezen en met elkaar besproken. Er zijn mooie verwerkingsopdrachten en vaak iets om te knutselen of tekenen. Naast de bijbelbasics is er natuurlijk tijd om elkaar te ontmoeten en met elkaar te spelen.
 
Praktische informatie Kids groep 1 t/m 8
De kinderen mogen eerst mee naar de grote zaal om samen met hun ouders te starten met een lied. Na dit lied nemen de kinderwerkers de kids mee naar hun eigen Kidsdienst. Na afloop van de dienst is het de bedoeling dat je je eigen kind weer ophaalt bij het kidslokaal. Van elk kind wordt de naam genoteerd en het kind krijgt een naamsticker, zodat wij hem of haar bij naam kunnen noemen.

Meehelpen? Graag!
Wij zijn als gemeente rijk gezegend met heel veel kinderen. Om al deze kinderen een veilige plek te kunnen bieden, hebben we veel hulp nodig. Klik hier om de vacatures te bekijken en ontdek hoe gaaf het is om een steentje bij te dragen aan het kinderwerk.

Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via kids@mozaiek0521.nl.