Mozaiek Worship

Als gemeente zijn we God dankbaar dat Hij van ons houdt. En daarom neemt aanbidding een belangrijke rol in. Aanbidding betekent dat we de tijd nemen om te erkennen wie Hij is, wie wij daardoor zijn en onze dankbaarheid en liefde voor Hem zichtbaar te maken. Een van de manieren om God te aanbidden is door voor Hem te zingen en musiceren.

Dat willen we voluit doen in onze samenkomsten en activiteiten. Mozaiek0521 wil een aanbiddende gemeente zij waarin het geen verschil maakt of je op het podium muziek maakt, in de zaal zit en daar God aanbidt, helpt bij het kinderwerk of koffie inschenkt voor die persoon die voor het eerst onze samenkomst bezoekt.

Ook komen we als Mozaiek graag naar jouw gemeente om daar één of meerdere toerustingsmomenten te verzorgen voor het aanbiddingsteam. We kijken hierbij naar de specifieke vragen die er bij jullie leven rondom aanbidding en het leiden van aanbidding in de gemeente. Met onderwijs over onder andere bandcoaching en leiderschap lukt het je vast om hier verder in te groeien en aanbidding een plek te geven in jouw kerk. Daarnaast verzorgen wij ook aanbiddingsconcerten op locatie.

Op www.mozaiekworship.nl vind je meer informatie en daar kun je je ook inschrijven voor onze activiteiten. Doen!