Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 8 april 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samen-Kijk-Ontmoeting & Livestream | zondag 10 april
  2. WAY Hangout 10 april na de dienst
  3. Stille week voor Pasen | Onderweg met Jezus
  4. Wil jij ons structureel financieel steunen?
  5. Vacature schoolleider Mozaiek Colleges
  6. Agenda


Samen-Kijk-Ontmoeting & Livestream | zondag 10 april

Aanstaande zondag is er weer een Samen-Kijk-Ontmoeting in het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. We hopen je te mogen ontmoeten, gewoon zoals je bent. Voel je vrij om iemand mee te nemen, je buurman, buurvrouw, oom, tante, vriendje, vriendinnetje, noem maar op. Deze zondag spreekt Jurjen ten Brinke tijdens de livestream die we volgen in onze dienst. Kun jij niet naar de Samen-Kijk-Ontmoeting komen, dan kun je de dienst ook volgen via de livestream.

Kidsdienst en crèche tijdens de SKO
Tijdens de dienst is er crèche voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom bij de kids. De kinderen gaan eerst met hun ouders/verzorgers mee naar de grote zaal. Na het eerste lied mogen ze dan naar hun eigen Kidsdienst. De kinderen van 4 tot 8 jaar kijken Ollie en Sophie en de kinderen van 8 t/m 12 jaar hebben een eigen programma. Het Kids-team is er helemaal klaar voor en we zien er naar uit om elkaar zondag weer live te zien.

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de Samen Kijk Ontmoeting zal er op diverse plekken een QR code hangen, waardoor je direct kunt geven voor Mozaiek0521. Contant geven mag natuurlijk ook. Via de livestream wordt er digitaal gecollecteerd voor Mozaiek0318.WAY Hangout 10 april na de dienst

Hoi!

Aanstaande zondag is er weer een WAY Hangout. Een plek voor jou als jongere tussen de 12 – 25 jaar om lekker na te praten, kennis te maken of te chillen.

Ben jij er zondag ook bij :)? Tot dan!

 

 Stille week voor Pasen | Onderweg met Jezus

Kan je niet één uur met Mij waken?’ vraagt Jezus aan zijn discipelen. De Stille Week; het ‘geluid’ verstild en we kijken naar binnen. Een week waarin we ons hart willen onderzoeken op onze relatie met Jezus, door middel van bidden en vasten. Vasten, is je verlangen naar God boven je verlangen naar andere zaken plaatsen, die jij moeilijk vindt om op te geven. Het is een periode je onthouden van eten, slaap of misschien juist wel social media. Een uiting van diep verlangen naar Jezus. Dicht bij Hem zijn en Zijn aanwezigheid ervaren. Lees hier meer informatie over hoe je kunt vasten.

Ook zal er in die week elke dag een nieuwe podcast te beluisteren zijn, die ons helpt om met Jezus op te wandelen en die laatste dagen van Jezus te beleven van Palmpasen naar Goede Vrijdag. De podcast is te beluisteren via Spotify en via de Mozaiek app. Deze is eventueel ook te lezen als een Bijbelleesplan in de YouVersion app, genaamd: ‘Onderweg met Jezus’. Vanaf maandag 11 april vind je op de website van Mozaiek0318 de links naar Spotify en het Bijbelleesplan.Wil jij ons structureel financieel steunen?

Ook Mozaiek0521 kan niet zonder financien. Wil jij Mozaiek0521 financieel ondersteunen? Het is één van de manieren om bij te dragen en om betrokken te zijn.

Je kunt Mozaiek0521 structureel steunen door het afgeven van een machtiging. Een machtiging afgeven kan eenvoudig door de QR code te scannen of te klikken. Bepaal zelf het bedrag en de frequentie.

Dankzij jouw bijdrage kunnen we bouwen aan gemeente zijn, dank je wel alvast.Vacature schoolleider Mozaiek Colleges

Mozaiek Nederland is op zoek naar iemand die zich fulltime (30-38 uur) wil inzetten als schoolleider voor onze Mozaiek Colleges. Dit is een betaalde bediening waarbij de werkzaamheden verricht worden vanuit Mozaiek Centrum in Veenendaal.

Binnen Mozaiek hebben we 3 opleidingstrajecten die vallen onder onze Mozaiek Colleges. Er is een college voor Worship, Sprekers en voor Gemeenteleiders. Deze opleidingen zijn bedoeld voor mensen die willen groeien in één van deze bedieningen binnen de lokale kerk.

Benieuwd naar de functie? Bekijk deze op onze website. De sluitingsdatum is 18 april aanstaande.Bekijk dit bericht in uw browser