Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 5 november 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 7 november
  2. Terugblik Ollie en Sophie live in de Basiliek
  3. Download de vernieuwde Mozaiek app


Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 7 november

A.s. zondag 7 november vind onze tweede Samen-Kijk-Ontmoeting plaats in het Dorpshuis van Kallenkote. De inloop is vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur starten we de livestream van Mozaiek0318. In de livestream spreekt Joël Boertjens, voorganger van Mozaiek 020 (Amsterdam).

Vooraf en na afloop is er ruimte voor ontmoeting. Voor de samen-kijk-ontmoeting is GEEN corona-toegangsbewijs of QR-code nodig. Wel vragen wij om je via de website of de Mijn Mozaiek app aan te melden. Door de beperkte ruimte zijn we genoodzaakt gebruik maken van een ticketsysteem. Kijk voor meer informatie, de locatie, starttijd en verdere relevante zaken op de website. Het is van belang dat je per persoon een ticket reserveert. En meld gerust ook familie/vrienden of buren aan om hen kennis te laten maken met Mozaiek!

Na aanmelding ontvang je via het door jouw opgegeven mailadres een bevestiging.
Let op: door een tekort aan kinderwerkers is er deze zondag helaas geen kinderprogramma.Terugblik Ollie en Sophie live in de Basiliek

Afgelopen woensdag 3 november waren Ollie en Sophie live in de Basiliek! Het was een groot feest, waarbij de kinderen mochten ontdekken hoeveel God van ons houdt en hoe we die liefde ook weer kunnen en mogen uitdelen aan anderen.Download de vernieuwde Mozaiek app

Heb jij de Mozaiek app ook al op je telefoon staan? Via de AppStore of Google Play store kun je de (vernieuwde) Mozaiek app downloaden. Zoek hierbij op 'Mozaiek'  of 'Mijn Mozaiek' .

Met deze app kun je eenvoudig je gegevens inzien of wijzigen, contact zoeken met mede-Mozaiekers, het laatste nieuws lezen  en preken terugluisteren. Ben je deel van een team of een L2M groep binnen onze gemeente of volg je een cursus? Dan kun je via de app ook eenvoudig met elkaar communiceren.

De app is door iedereen te gebruiken. Voor sommige functies is een login vereist, dit is dezelfde login als voor Mijn Mozaiek. Op de website vind je meer informatie en de links om de app te downloaden. Bekijk dit bericht in uw browser