Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 24 juli 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief van Mozaiek0521. 
We staan aan het mooie begin van de opbouw van een Mozaiek gemeente in Steenwijk en omgeving, de eerste in het noorden van het land! Hier zijn we erg enthousiast over en we zijn blij dat ook jij hebt aangegeven interesse te hebben in de start van MOZAIEK0521!

Mochten je vragen hebben of iets willen delen, mail ons dan via contact@mozaiek0521.nl.

Vanwege de zomervakantie kun je de volgende editie begin september in je mailbox verwachten. 
We wensen je een fijne zomer toe!

Hartelijke groet,
Namens Ido, Peter, Diederik, Karsten, Adrianne, Jaco, Marijke en Marjolein

  1. Wie bouwen mee?
  2. Introductiecursussen, hoe staat het daarmee?
  3. Besloten Facebookgroep
  4. We willen elkaar graag ontmoeten, kom je ook?
  5. Financieel ondersteunen


Wie bouwen mee?

Bij het opzetten van een nieuwe Mozaiek-gemeente komt aardig wat kijken. Om de eerste stappen te kunnen zetten is er samen met Mozaiek0318 een Interim Leiderschap Team (verder: ILT) binnen Steenwijk e.o. samengesteld.

Het ILT bestaat uit een zestal enthousiaste mensen: Diederik Stoorvogel, Jaco Bos, Karsten Rook, Marijke Bos, Adrianne Rook en Peter van der Mark. De secretariële ondersteuning van het ILT wordt gedaan door Marjolein Venema.

Het ILT (v.l.n.r.)
(Bovenste rij) Diederik Stoorvogel, Jaco Bos, Karsten Rook
(Onderste rij) Adrianne Rook, Marjolein Venema, Marijke Bos, Peter van der Mark

Het ILT heeft als doel om onder begeleiding van Mozaiek0318 de gemeente op te starten, totdat er een voorgangersteam wordt benoemd. We zorgen voor het opstarten van verschillende pijlers in de gemeente zoals welcome, facility, worship, kids, Alpha en Ministry.
In de periode na de zomervakantie zullen we samen met 0318 gaan kijken naar de onderlinge taakverdeling hierin.

Uiteraard kan het ILT deze taken niet alleen uitvoeren. We kunnen daarin niet zonder jullie, met elkaar zijn we Zijn gemeente! Vele delen maken samen een mozaiek. Daarom: Welke gave(n) heb jij? Hoe wil jij meebouwen aan de gemeente? Laat het ons door dit formulier in te vullen.Introductiecursussen, hoe staat het daarmee?

Er zijn al 2 (!!) introductiecursussen afgerond!  Wat fijn om een heel aantal van jullie al te ontmoeten! Elkaar ontmoeten en leren kennen is het begin van gemeenschap vormen. Hoewel het tot nu toe vooral nog digitaal was, hopen wij dat dit in de toekomst snel in real-life kan!
De aanmeldingen voor de volgende introductiecursussen lopen storm. Als je nog geen antwoord op je aanmelding hebt gehad, weet dan dat we je niet vergeten zijn. Op dit moment hanteren we nog een wachtlijst, totdat er een geplande datum voor de volgende introductieavond is. De introductiecursussen worden na de zomer weer vervolgd. Hopelijk dan weer fysiek, afhankelijk van de dan geldende COVID-maatregelen. Houd je mailbox dus in de gaten!

We kijken er met groot verlangen naar uit elkaar te ontmoeten! Mocht je vragen hebben over de introductiecursus, stuur dan een mail naar contact@mozaiek0521.nl.Besloten Facebookgroep

Wil je deel worden (of ben je al deel) van 0521 en wil je zelf actief meebouwen aan de gemeente? Dan is de Mozaiek0521 besloten groep wat voor jou. In deze groep willen we elkaar alvast beter leren kennen, ideeën delen en contacten verdiepen met iedereen die meebouwt (of gaat bouwen). In een latere fase volgt een openbare groep, waar je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen en de laatste nieuwtjes, óók als je zelf geen intentie hebt om om deel te worden of mee te bouwen.We willen elkaar graag ontmoeten, kom je ook?

Op 12 september willen we als Mozaiek0521 onze eerste officiële fysieke ontmoeting met elkaar hebben.  
De bedoeling van deze middag is het ontmoeten van elkaar en in een ontspannen sfeer samen zijn. Zou je, nu alvast, willen aangeven of je aanwezig bent? We horen het graag van je en zien je uiteraard graag op 12 september!

Wanneer

Zondag 12 september 2021 van 13:30 tot 16:00 uur

Voor wie

Iedereen die zich heeft aangemeld als deel van Mozaiek0521, iedereen die aanwezig was bij de eerste 2 introductiecursussen (in juni en juli) en iedereen die op de wachtlijst staat voor de komende introductiecursus(sen)

Waar

Op een mooie locatie in Steenwijk of omgeving (meer info volgt)

Aanmelden

Vul dan dit formulier inFinancieel ondersteunen

Wil je nu al beginnen met financieel ondersteunen? Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan de inrichting van onze gemeente en het opstarten daarvan. Denk met name aan het bekostigen van een locatie, de salarissen van de toekomstige voorgangers en andere bedieningen waarvoor (deels) betaalde krachten nodig zijn, maar ook het bekostigen van de ontmoetingen. Je kunt je gift overmaken naar NL50RABO0314838651 onder vermelding van “Mozaiek0521”.
Een andere optie is geveen via de website of installeer de "Mijn Mozaiek" app en geef snel en eenvoudig via de app. Vermeld bij je gift dan dat deze bestemd is voor Mozaiek0521. De vermelding van Mozaiek0521 is erg belangrijk als je zeker wilt weten dat jouw financiële ondersteuning wordt gebruikt voor de bouw van onze gemeente.Bekijk dit bericht in uw browser