Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 25 februari 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samen-Kijk-Ontmoeting & Livestream | zondag 27 februari
  2. Kids Mozaiek0521
  3. Worship X Prayer WAY | zondag 27 februari
  4. Introductiecursus maart 2022
  5. Agenda


Samen-Kijk-Ontmoeting & Livestream | zondag 27 februari

Aanstaande zondag is het weer zo ver: opnieuw een Samen-Kijk-Ontmoeting in het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. We hopen je te mogen ontmoeten, gewoon zoals je bent. Voel je vrij om iemand mee te nemen, je buurman, buurvrouw, oom, tante, vriendje, vriendinnetje, noem maar op. Deze zondag spreekt Nanda Ravesloot tijdens de livestream die we volgen in onze dienst. Kun jij niet naar de Samen-Kijk-Ontmoeting komen, dan kun je de dienst ook volgen via de livestream

Kidsdienst en crèche tijdens de SKO
Tijdens de dienst is er crèche voor kinderen van 1 t/m 4 jaar en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4. De kinderen gaan eerst met hun ouders/verzorgers mee naar de grote zaal. Voor de preek mogen ze dan naar hun eigen Kidsdienst. Het Kids-team is er helemaal klaar voor en we zien er naar uit om elkaar zondag weer live te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Deze zondag gaan we weer samen met Ollie en Sophie luisteren naar een Bijbelverhaal. De Bijbel is eigenlijk een schatkist waarin heel veel verhalen staan waaruit wij iets kunnen leren. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. 

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de livestream wordt er digitaal gecollecteerd via een QR code die verwijst naar de website van 0318. Het is ook mogelijk om rechtstreeks te doneren aan Mozaiek0521.nl. Helaas is een rechtstreekse link nog niet beschikbaar, maar via een overschrijving kun jij je gift overmaken naar rekeningnummer: NL09RABO0377194190 t.n.v. Mozaiek0521Kids Mozaiek0521

Opnieuw een speciaal stukje voor en over de Kids van Mozaiek0521 in deze nieuwsbrief. 

Kids-crèche
27 februari is het voor de eerste keer crèche. Alle kinderen van 1 tot 4 zijn van harte welkom.
De crèche wordt gehouden in de zaal naast de kerkzaal. Willen jullie zelf luiers en drinken meegeven? Als je niet wilt dat je kind op de grond ligt kan je een campingbedje of een kleed meegeven.
Jalina Westrik is coördinator van de crèche, daar zijn we heel blij mee.
Naast Jalina zoeken we nog iemand die dit samen met haar verder op wil pakken.
Van de ouders die hun kinderen naar de crèche brengen, verwachten we dat ze ook mee helpen met oppassen, zodat we een rooster kunnen maken en oppas genoeg hebben voor onze allerkleinste deeltjes.
Je kunt je aanmelden bij de crèche, bij Marijke Bos of bij Jalina Westrik. 
Ben jij geen ouder, maar vind je het leuk om op te passen meld je dan ook bij ons aan.

Kids
Elke Samen-Kijk-Ontmoeting is er ook een Kidsdienst bij Mozaiek0521. Je hoeft hiervoor geen tickets meer te reserveren. Het is de bedoeling dat de kinderen eerst meegaan naar de grote zaal. Als de preek begint, kunnen de kinderen naar hun eigen Kidsdienst gaan. Deze zondag is er een Kidsdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

We zoeken nog vrijwilligers voor de kids. Je kunt je hiervoor aanmelden tijdens een SKO bij de medewerkers in de zaal van de kids of bel of app Marijke Bos
Tel :0645087557
Mail: kids@mozaiek0521
 Worship X Prayer WAY | zondag 27 februari

Reminder: Zondagavond organiseren we een WAY WORSHIP X PRAYER night, speciaal voor onze 
jongeren! Het thema van de avond is  ‘To be loved – to be love’. Net als het thema, bestaat ook de avond zelf uit twee delen. Eerst gaan we bidden en zingen voor jou. Vervolgens mag je zelf gaan bidden voor andere jongeren. Want als jij gevuld bent, kun je dat weer delen met anderen.


Bring your own pillow! Ja, je leest het goed: je moet een kussen meenemen. Waarom? Daar kun je in de zaal van de Basiliek op gaan zitten. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen plekje om te (aan)bidden. Zoals je misschien al begrijpt, gaan we geen feestje bouwen zoals bij de aWAYke nights (dat doen we op 27 maart weer). Dit is echt een avond die volledig in het teken staat van worship en gebed. Om gevuld te worden en uit te delen. Zien we je zondag?Introductiecursus maart 2022

Afgelopen januari mochten we weer een introductiecursus houden. De eerste avond online vanwege de lockdown en de tweede fysiek in De Meenthe in Steenwijk. Wat waren het weer mooie ontmoetingen met de deelnemers! Zo gaaf om elkaars hart te proeven en het enthousiasme te zien, wat een zegen!

De volgende introductiecursus staat gepland op 8 en 22 maart. Ook deze avonden staan gepland in De Meenthe. De Introductiecursus bestaat uit 2 avonden waarin je vrijblijvend kunt gaan ontdekken of Mozaiek jouw geestelijk thuis zou kunnen worden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, de visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Na het volgen van deze avonden ontvang je van ons een aanmeldformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek. De voorwaarde om deel te worden is dat je beide avonden hebt gevolgd. Wil jij er bij zijn op deze avonden en wil je ontdekken of Mozaiek bij jou past? Geef je dan snel op via de websiteEr is nog genoeg plaats! Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een week voorafgaande de introductiecursus de laatste informatie over de locatie & tijd.

Wil je meer weten over de introductiecursus? Ga ook dan naar de website en/of stel je vraag via contact@mozaiek0521.nl

Zodra er weer volgende data gepland zijn, kun je die vinden op onze website. Houd deze dus in de gaten voor meer informatie!
We zien er naar uit je te ontmoeten!Agenda
27 februari 2022 Samen-Kijk-Ontmoeting
5 maart 2022 Ollie en Sophie live in de Basiliek
8 maart 2022 Introductiecursus avond 1 van 2
13 maart 2022 Samen-Kijk-Ontmoeting
22 maart 2022 Introductiecursus avond 2 van 2
27 maart 2022 Samen-Kijk-Ontmoeting
10 april 2022 Samen-Kijk-Ontmoeting
24 april 2022 Eerste dienst Mozaiek0521

Kijk op onze website voor de volledige agendaBekijk dit bericht in uw browser