Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 22 april 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Eerste dienst Mozaiek0521 | 24 april 2022
  2. We maken een Kunstwerk van Gebrokenheid tijdens de eerste dienst
  3. Praktische info kids (1-12 jaar) | 24 april 2022
  4. National aWAYke night | 24 april 2022 | Wie gaat er mee?
  5. Kids zoekt nieuwe vrijwilligers
  6. Agenda


Eerste dienst Mozaiek0521 | 24 april 2022

Zondag 24 april is het dan eindelijk zover, onze eerste eigen dienst, met onze kersverse Worshipband. We zien er naar uit elkaar te ontmoeten en God te aanbidden. Arjen ten Brinke zal deze zondag spreken met als thema: 'Wees vastberaden en standvastig!' Vanaf 10.30 ben je van harte welkom om te beginnen met een kop koffie/thee of limonade, we starten om 11.00 met de dienst.

Tijdens deze dienst gaan we ook een Kunstwerk van Gebrokenheid maken, vergeet dus niet je Mozaieksteentjes mee te nemen die je tijdens de Worship & Prayer hebt gekregen of meegenomen.

We willen feestelijk starten en daarom zijn alle kinderen eerst welkom in de dienst, meer praktische info over kids vind je verderop in de nieuwsbrief.

We hebben maar beperkt de ruimte dus vergeet niet om tickets te reserveren.We maken een Kunstwerk van Gebrokenheid tijdens de eerste dienst

Onze eerste dienst op 24 april is een prachtig en bijzonder moment. Eén van de manieren waarop we daar aandacht aan willen geven is door het maken van ons eigen Mozaiek- kunstwerk. Het kunstwerk is geïnspireerd door de beelden die Gods Geest heeft laten zien tijdens het bidden op de gemeente avond en de Worship & Prayer van 7 april. Een aantal kunstenaars uit onze gemeente hebben deze beelden daarna op houten cirkels ingetekend en beschilderd zodat het voor alle delen mogelijk is om op 24 april mee te mozaïeken.

Dit real life kunstwerk staat symbool voor het unieke kunstwerk dat we als Mozaiek0521 nu al samen vormen en verder gaan vormen in de komende jaren.

Heb jij tijdens de Worship & Prayer steentjes meegenomen of gekregen? Op 24 april mag je je steen(tjes) weer meenemen en zelf op het kunstwerk plakken. Zo maken we samen een real life kunstwerk van gebrokenheid. We geloven dat dit kunstwerk nooit af zal zijn, er is altijd ruimte om het te laten groeien en er meer stenen aan toe te voegen. In de komende jaren zullen er meer momenten zijn waarop nieuwe delen hun steentje op het kunstwerk kunnen plakken.

Neem jouw mozaiek-steentje mee op 24 april
Op 24 april zijn alle materialen om te plakken aanwezig, we zijn er als kunstenaars zelf ook bij om je te helpen met het opplakken van jouw steentje. Heb je nog geen mozaiekstenen meegenomen of liggen ze nog thuis? Extra mozaieksteentjes zijn ook aanwezig op 24 april en er zijn er genoeg! Er is zowel voor als na de dienst gelegenheid om jouw steentje op te plakken.Praktische info kids (1-12 jaar) | 24 april 2022

Hallo allemaal,

Wat fijn dat zoveel kinderen van plan zijn naar de eerste echte eigen dienst te gaan op 24 april.

Crèche (leeftijd 1-4 jaar)
Helaas is er, door gebrek aan crèche vrijwilligers, geen opvang voor de allerkleinsten deze eerste zondag. Natuurlijk ben je welkom met je kindje in de grote zaal! Wil je kindje toch liever spelen? Het crèche lokaal is ingericht met speelgoed en verschoon mogelijkheden, zodat je ook daar met je kindje terecht kunt. De crèche vind je achter de centrale hal van de Meethe, naast de Vestzaktheaterzaal.

Kidsonderbouw (groep 1 t/m 4) & Kidsbovenbouw (groep 5 t/m 8)
De kinderen mogen eerst mee naar de grote zaal om samen te starten met een lied. Na dit lied nemen de kinderwerkers de kids mee naar hun eigen Kidsdienst (deze ruimte ligt achter de centrale hal van de Meethe). De Kidsonderbouw kinderen kijken naar Ollie en Sophie, gaan knutselen en, als er tijd is, ook lekker spelen. De Kidsbovenbouw kinderen hebben hun eigen programma afgestemd op hun leeftijd. Direct na afloop van de dienst is het de bedoeling dat u uw eigen kind weer ophaalt bij het kidslokaal.

Het Kids-team is er helemaal klaar voor en we zien er naar uit om elkaar zondag ontmoeten.National aWAYke night | 24 april 2022 | Wie gaat er mee?

Zondag is het zover, de National aWAYke Night in Nijkerk! Een aantal keer per jaar komen de verschillende Mozaiek locaties van WAY samen om één WAY te zijn en een ontzettend gaaf event te beleven! En dit keer dus in Nijkerk! Het gaat ontzettend tof worden! Elbert-Jan van Os zal spreken, de WAY Worship band is er en we sluiten natuurlijk weer af met een dikke afterparty!

Bestel nu dus snel hier je GRATIS tickets via de website en hopelijk zien we je zondagavond 24 april!

Wil je ernaartoe, maar heb je geen vervoer, of wil je liever niet alleen? We gaan samen rijden, dus vervoer is geen probleem. Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar way@mozaiek0521.nl met de melding dat je graag mee gaat.Kids zoekt nieuwe vrijwilligers

Crèche (1 tot 4 jaar)
Bij de crèche worden de allerkleinste liefdevol opgevangen in het lokaal naast de Vestzakzaal. Voor de opvang van deze allerkleinste mozaiekers zijn we hard op zoek naar helpers. Meld je nu aan of app / bel gelijk met Marijke Bos 06-45087557 (coordinator bediening Kids)

Kids onderbouw (groep 1 t/m 4 van de basisschool)
De kids gaan eerst met hun ouders mee naar de grote zaal. Daarna gaan ze onder jouw begeleiding kijken naar Ollie & Sophie, knutselen en lekker spelen. Heb jij passie voor jonge kinderen? Dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken groepsleiders maar zeker ook tieners die willen helpen. Als jij ook wilt meebouwen, meld je dan nu aan of app / bel gelijk met Marijke Bos 06-45087557 (coordinator bediening Kids)

Kids bovenbouw (groep 5 t/m 8 van de basisschool)
De kids gaan eerst met hun ouders mee naar de grote zaal. Daarna verzorg jij een programma dat bij deze leeftijd past. Heb jij passie voor deze bijna tierer kinderen? Dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken groepsleiders maar zeker ook tieners die willen helpen. Als jij ook wilt meebouwen, meld je dan nu aan of app / bel gelijk met Marijke Bos 06-45087557 (coordinator bediening Kids)Bekijk dit bericht in uw browser