Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 20 mei 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samenkomst | 22 mei 2022
  2. Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 29 mei 2022
  3. Ondernemers ontmoeting voor Mozaiek Kenia | donderdag 2 juni 2022
  4. Save the date | 12 juni 2022
  5. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
  6. Vrijwilliger voor Team Visueel (beamer) gezocht
  7. Wie wil zich inzetten voor het Kenia project binnen Mozaiek0521?
  8. Agenda


Samenkomst | 22 mei 2022

Zondag 22 mei is er weer een samenkomst met onze eigen worshipband in Theater De Meenthe in Steenwijk. We hopen je te mogen ontmoeten, gewoon zoals je bent. Voel je vrij om iemand mee te nemen, je buurman, buurvrouw, oom, tante, vriendje, vriendinnetje, noem maar op. Deze zondag spreekt Nanda Ravesloot met als thema: 'Jij en ik?!'.

Tickets reserveren is belangrijk.
In verband met de beperkte ruimte is het belangrijk om tickets te reserveren voor deze samenkomst. Dit kan via de website.

Kidsdienst; we gaan speuren!
Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom bij de kids. De kinderen gaan eerst met hun ouders/verzorgers mee naar de grote zaal. Na het eerste lied mogen ze naar buiten waar ze met het Kids-team een speurtocht gaan doen. Willen jullie eraan denken goede schoenen mee te nemen en eventueel je kind thuis in te smeren met zonnebrand? Het Kids-team is er helemaal klaar voor en we zien er naar uit om elkaar zondag weer te zien.

Crèche (leeftijd 1 tot 4 jaar)
Door gebrek aan ruimte is er deze zondag geen crèche.

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de dienst is er een digitaal collecte moment via de QR op het scherm, contant geven kan bij de uitgang. Wil je digitaal geven en heb je de Mozaiek app, dan is de app de meest eenvoudige manier om te geven.Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 29 mei 2022

Zondag 29 mei is er weer een Samen-Kijk-Ontmoeting in Theater De Meenthe in Steenwijk. Deze zondag volgen we de livestream van Mozaiek0318 en spreekt Kees Kraayenoord. Kun jij niet naar de Samen-Kijk-Ontmoeting komen, dan kun je de dienst ook volgen via de livestream.

Kidsdienst tijdens de SKO
Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom bij de kids. De kinderen gaan eerst met hun ouders/verzorgers mee naar de grote zaal. Na het eerste lied mogen ze naar hun eigen Kidsdienst. De kinderen van de onderbouw kijken Ollie en Sophie en de kinderen van de bovenbouw hebben een eigen programma. Het Kids-team is er helemaal klaar voor en we zien er naar uit om elkaar zondag weer te zien.

Crèche (leeftijd 1 tot 4 jaar)
Alle kids van 1 tot 4 jaar zijn welkom deze zondag.Ondernemers ontmoeting voor Mozaiek Kenia | donderdag 2 juni 2022

Ben jij ondernemer, groot of klein, met of zonder personeel? Wil je meer weten over de projecten binnen Mozaiek Kenia en de impact die zij hebben voor de kerken en bewoners in het noorden van Kenia? Draag je onze visie voor Mozaiek Kenia een warm hart toe en wil je steen(tje) bijdragen? Of heb je ideeën of vragen over de projecten? Dan nodigen wij je van harte uit op donderdagavond 2 juni a.s. voor de Mozaiek Kenia ondernemers ontmoeting in Mozaiek Centrum in Veenendaal. 

Al in 2019 heeft zich ook een groep van ondernemers gevormd om gezamenlijk de schouders te zetten onder het mogelijk maken van de projecten in het noorden van Kenia. In de afgelopen twee jaar heeft Corona het moeilijk gemaakt om elkaar op te zoeken. Maar ondertussen is er wel heel veel moois gebeurd in Noord-Kenia. Ook zijn er door de zeven nieuwe Mozaiek gemeentes een heleboel nieuwe ondernemers bijgekomen. Alle reden om nu het weer kan als ondernemers bij elkaar te komen, te vieren wat er al gerealiseerd is en te kijken naar de dromen die onze 16 partnerkerken in Noord-Kenia hebben om hoop te brengen voor de mensen in hun omgeving. Je bent van harte welkom!

Het programma start om 20.00 uur, maar je bent vanaf 19.30 uur welkom voor een kop koffie of thee. We sluiten om 21.30 uur af met een hapje en een drankje. Klik hier om je direct aan te melden.Save the date | 12 juni 2022

Meer info volgt binnenkort, maar wat we alvast kunnen vertellen: ons eerste avondmaal tijdens de Samen-Kijk-Ontmoeting en aansluitend een niet te missen middag in het teken van ontmoeting. Wil je hierbij zijn, reserveer dan nu alvast je ticket.Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Zo lang onze kerk bestaat is dit de rode draad in alles wat we doen: God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen.

Alleen samen kunnen we ontdekken wat dat betekent. God heeft jou niet gemaakt om alleen te zijn. Je bent deel van een groter geheel. Samen maken wij Mozaiek mogelijk en samen mogen we verschil maken. Zo wordt de kerk zichtbaar in de samenleving.

Als er Iemand is die in de kracht van verbinding gelooft, is dat Jezus wel. Toen Hij zijn leerlingen uitzond om het goede nieuws van Gods koninkrijk te verkondigen, deed hij dat in teams van twee.

Ook wij worden aan elkaar gegeven en geloven in samen kerk zijn! Hoe gaaf is het om leven te delen en vieren wat God door ons heen wil doen. Om samen passie en roeping te ervaren, waardoor wij verschil kunnen maken in de wereld om ons heen.

Daarom willen wij als Mozaiek samenkomen tijdens onze landelijke Mozaiek Conference op 17 en 18 juni 2022. Op deze tweedaagse conferentie nemen we ruimte voor gebed en aanbidding, delen we onze verhalen van verandering en strekken we ons uit naar wat God ons wil geven. In de middag zijn er seminars te volgen die ons helpen te groeien in ons geloof, onze samenwerking en bediening. In de avonden zijn er Worship & Prayer concerten. Kortom, twee dagen vol toerusting en inspiratie om samen onze plek in Gods Koninkrijk te ontdekken of te vervullen!

Let op, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je hier snel aan!Vrijwilliger voor Team Visueel (beamer) gezocht

Vind jij het belangrijk dat alles wat geprojecteerd wordt tijdens onze diensten soepel verloopt en er mooi uit ziet? Wil je daarbij helpen en je als vrijwilliger inzetten voor Mozaiek0521? Dan zoeken we jou!

Het mooiste is als je affiniteit hebt met de visuele kant van de techniek maar anders kunnen we je opleiden. Het belangrijkste is dat het je leuk werk lijkt om te doen.

Het Team Visueel werkt met ProPresenter en bereidt de teksten en overige zaken die geprojecteerd moeten worden voor. Tijdens de dienst klik je de dia's door en ben je alert op spontane wijzigingen. Zo ondersteun je de aanbidding!

Lijkt je dat een mooie bediening of wil je meer info? Meld je nu aan of bel met Clemens voor meer informatie: 06-51346717Wie wil zich inzetten voor het Kenia project binnen Mozaiek0521?

We zijn op zoek naar mensen die binnen Mozaiek0521 willen meedenken over het Kenia project. Ken je het Kenia project, draag je het Kenia project een warm hart toe of wil je meer weten over dit project? Laat het ons weten via contact@mozaiek0521.nlBekijk dit bericht in uw browser