Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 22 oktober 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 24 oktober
  2. Mozaiek Magazine is uit!
  3. aWAYke night| zondag 7 november


Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 24 oktober

Deze zondag (24 oktober 2021) vind onze eerste Samen-Kijk-Ontmoeting plaats in het Dorpshuis van Kallenkote. De inloop is vanaf 10.30 uur en vanaf 11.00 uur starten we de livestream van Mozaiek0318. Vooraf en na afloop is er ruimte voor ontmoeting.

Heb je je nog niet aangemeld? Er is nog plaats! Je bent van harte welkom om ook familie/vrienden/buren mee te nemen naar de Samen-Kijk-Ontmoeting. Vergeet dan niet om hen ook nog even apart aan te melden via het evenement op de website.

Via de livestream is de spreker Jannica van Barneveld. Ook worden er in de livestream kinderen opgedragen. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!Mozaiek Magazine is uit!

De najaarseditie van Mozaiek Magazine is verschenen!. Er is ook deze keer weer met veel enthousiasme en passie door een redactieteam van Mozaiek0318 aan dit nummer gewerkt. Mozaiek Magazine is afgelopen week per post bezorgd bij alle Mozaiekers en mensen die via de website een exemplaar hebben aangevraagd.

Ben je geen deel van een Mozaiek gemeente, maar ben je wel nieuwsgierig naar ons magazine? Je kunt deze editie ook online lezen of 'm alsnog aanvragen via de website.
Voor de oplettende kijkers; Mozaiek0521 wordt nog niet vermeld tussen de gemeenten. Dat klopt. Zodra een bezoek aan de KvK is gebracht, wordt Steenwijk (0521) ook toegevoegd aan het rijtje. Stay tuned!aWAYke night| zondag 7 november

Op 3 oktober was de allereerste aWAYke night van Mozaiek0318. Het was ontzettend tof! Kon je er niet bij zijn? Dan heb je echt iets gemist! Wat een feestje was het. Maar… We hebben goed nieuws, want op 7 november mogen we weer.

Deze aWAYke night is in samenwerking met alle WAY locaties! Uit het hele land komen de jongeren dus naar Veenendaal. Het thema van de avond is A sky full of stars. We hebben een hele toffe campagne opgezet om de donkere nachten in Marsabit te verlichten. En daar hebben we jou kei hard voor nodig! Verder bestaat de avond uit heel veel worship, Jesse van Melle die gaat spreken en we sluiten de avond weer af met een vette afterparty. Dit keer met niemand minder dan DJ Roberto Rosso!
Dit wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent! Tickets kun je binnenkort reserveren via de website van Mozaiek0318. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg dan de Instagram van aWAYke!Bekijk dit bericht in uw browser