Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 13 mei 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 15 mei 2022
  2. Samenkomst | 22 mei 2022
  3. Laatste kans Introductiecursus | woensdag 18 mei 2022
  4. Youth Alpha komt eraan
  5. Welcome zoekt koffieschenkers
  6. Agenda


Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 15 mei 2022

Zondag 15 mei is er weer een Samen-Kijk-Ontmoeting in Theater De Meenthe in Steenwijk. We hopen je te mogen ontmoeten, gewoon zoals je bent. Voel je vrij om iemand mee te nemen, je buurman, buurvrouw, oom, tante, vriendje, vriendinnetje, noem maar op. Deze zondag volgen we de livestream van Mozaiek0318 en spreekt Nelinda Troost. Kun jij niet naar de Samen-Kijk-Ontmoeting komen, dan kun je de dienst ook volgen via de livestream.

Kidsdienst & crèche tijdens deze SKO
Deze zondag is er helaas geen kidsdienst of crèche. Mocht je mee willen helpen binnen het crèche of kidswerk, dan kun je je aanmelden via onze website.

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de Samen-Kijk-Ontmoeting kun je contant geven in de box bij de uitgang. Digitaal geven kan via de QR code die op diverse plekken hangt. Wil je digitaal geven en heb je de Mozaiek app, dan is de app de meest eenvoudige manier om te geven. Via de livestream wordt er digitaal gecollecteerd voor Mozaiek0318.Samenkomst | 22 mei 2022

Zondag 22 mei is er weer een samenkomst met onze eigen worshipband in Theater De Meenthe in Steenwijk. Deze zondag spreekt Nanda Ravesloot.

Tickets reserveren is belangrijk.
In verband met de beperkte ruimte is het belangrijk om tickets te reserveren voor deze samenkomst. Dit kan via de website.Laatste kans Introductiecursus | woensdag 18 mei 2022

De volgende introductiecursus staat gepland op 18 mei en 1 juni en dit is de laatste kans om nog voor de zomer meer te weten te komen over onze gemeente, de visie en nieuwe mede-mozaiekers te ontmoeten.

Wil je meer weten over de introductiecursus? Geef je dan op via de website.

Mocht je vragen hebben over de introductiecursus, stel ze gerust contact@mozaiek0521.nl.Youth Alpha komt eraan

In september gaan we, in interkerkelijk verband, weer een Youth Alpha voor jongeren van 16 tot en met 27 jaar geven!

Vraag jij jezelf af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha Youth echt iets voor jou!

Je kunt je nu alvast opgeven voor de Youth Alpha die start op 4 september. Wil je eerst meer informatie dat kan natuurlijk ook. Heb je persoonlijke vragen of heb je twijfel of Youth Alpha wel iets voor je is? Je kunt mailen naar alpha@mozaiek0521.nl, dan nemen zij contact met je op.Welcome zoekt koffieschenkers

Schenk jij graag jouw aandacht & koffie of thee aan mensen? Hou je ervan om mensen met open armen en aandacht te verwelkomen?

Dan is Welcome de plek voor jou, meld je aan voor Welcome0521 & geniet van het ontvangen van onze Mozaiekfamilie.

We serve because He first served us!
Aanmelden kan via onze website of via welcome@mozaiek0521.nl

p.s. Is koffie & thee schenken niet jouw passie? Laat ons weten waar jij wilt meebouwen!Bekijk dit bericht in uw browser