Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 15 april 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Livestream | zondag 17 april
  2. Online Paasdienst met Ollie en Sophie
  3. Eerste dienst 24 april
  4. Wie wil 24 april eenmalig de allerkleinsten opvangen?
  5. aWAYke night 24 april in Nijkerk wie wil er mee?
  6. Team welcome zoekt koffieschenkers
  7. Agenda


Livestream | zondag 17 april

Zondag 17 april, is er geen Samen-Kijk-Ontmoeting bij Mozaiek0521, maar we mogen wel opstaan met Jezus. Jezus leeft! Hoe bijzonder is het om dit, heel symbolisch, te vieren met de doop! Er zijn op 1e Paasdag twee livestream diensten; om 11.00 en 13.00 uur.

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de livestream wordt er digitaal gecollecteerd via een QR code die verwijst naar de website van 0318. Het is ook mogelijk om direct te doneren aan Mozaiek0521.

Ja, ik wil gevenOnline Paasdienst met Ollie en Sophie

Zondagochtend om 9.00 uur is er een online Paasdienst met Ollie en Sophie. De afgelopen twee weken hebben Ollie en Sophie samen met de kids ontdekt dat iedereen even belangrijk is en hebben ze de betekenis van het avondmaal geleerd.

Tijdens de Paasdienst heeft tante Beppy voor Ollie en Sophie een leuke speurtocht gemaakt met stukjes Bijbelverhaal en natuurlijk opdrachten! Ook komt er nog speciaal bezoek langs! Op de website zijn leuke werkjes bij de Paasdienst te vinden.

Tip: De dienst is ook achteraf terug te kijken via ons YouTube kanaal. Leuk om bijvoorbeeld om 2e Paasdag met het gezin te kijken!Eerste dienst 24 april

Zondag 24 april is het dan eindelijk zover, onze eerste eigen dienst, met onze kersverse Worshipband. We zien ernaaruit elkaar te ontmoeten en God te aanbidden. Arjen ten Brinke zal deze zondag spreken. Vanaf 10.30 ben je van harte welkom om te beginnen met een kop koffie/thee of limonade, daarna gaan we om 11.00 starten met de dienst.

We willen feestelijk starten en daarom zijn de kinderen vanaf 4 jaar eerst welkom in de dienst, na het eeste lied gaan ze naar hun eigen Kidsdienst. Voor de kinderen van 1 tot 4 jaar is een ruimte gereserveerd waar ze kunnen spelen tijdens de dienst.

We hebben maar beperkt de ruimte dus vergeet niet om tickets te reserveren.Wie wil 24 april eenmalig de allerkleinsten opvangen?

We zijn met spoed op zoek naar twee mensen die onze allerkleinsten van 1-4 jaar willen opvangen tijdens onze eerste dienst. De ruimte en het speelgoed is er.

We zouden het heel jammer vinden om de allerkleinsten van onze gasten niet op te kunnen vangen in hun eigen groep, waardoor onze gasten hun kleintje mee moeten nemen naar de grote zaal.

Aanmelden kan bij Marijke via kids@mozaiek0521.nl of per telefooon: 06-45087577aWAYke night 24 april in Nijkerk wie wil er mee?

Op zondagavond 24 april is er weer een aWAYke Night, dit keer bij Mozaiek033 te Nijkerk. Het thema van de avond is King of Kings. Een avond vol ontmoeting, worship en toffe inhoud!  We starten om 19.30 uur en de Inloop is vanaf 19.00 uur.

Wil je ernaartoe, maar heb je geen vervoer, of wil je liever niet alleen? We gaan samen rijden, dus vervoer is geen probleem. Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar way@mozaiek0521.nl met de melding dat je graag mee gaat. Vergeet niet om zelf je tickets te reserveren!Team welcome zoekt koffieschenkers

Schenk jij graag je aandacht & koffie of thee aan mensen? Hou je ervan om mensen met open armen en aandacht te verwelkomen?

Dan is Team Welcome de plek voor jou, meld je aan voor Team Welcome0521 & geniet van het ontvangen van onze Mozaiekfamilie.

We serve because He first served us!
Aanmelden kan via welcome@mozaiek0521.nl

p.s. Is koffie & thee schenken niet jouw passie? Laat ons weten waar jij wil meebouwen!Bekijk dit bericht in uw browser