Mozaiek0521 heeft jouw gebed nodig

Beste #naam#,

Op 24 april gaan we live met onze eerste eigen dienst in Mozaiek0521!

Dan gaan we starten met onze kerk. Wat een avontuur! Zoals Mozes geen stap verder wilde zetten zonder God's aanwezigheid zo willen wij ook alles doen in overeenstemming met Zijn wil. Dus we gaan bidden! Daarom roepen we je op om de 40 dagen voor onze 24 april te bidden. Deze 40 dagen gaan in op 16 maart.

Wat wordt er georganiseerd?

  1. Digitaal elke dag een nieuw gebedspunt (wel even aanmelden dat je deze berichten wilt ontvangen).
  2. Maandag, woensdag en vrijdagavond gebedswandelen over de stadswal van Steenwijk.
  3. In Tuk, Meppel of Diever bidden met andere Mozaiekers.
  4. Worship & Prayer avond op 7 april.

Meer weten? Klik hier.

Waar ga je voor bidden?
Ten eerste om God te verhogen en omdat het goed is om bij Hem te zijn en jezelf voor te bereiden op de start van jouw kerk.
Ten tweede voor de delen van jouw kerk. Dat we elkaar lief mogen hebben, ondanks onze verschillen. Bid voor liefde voor elkaar.
Bid ten derde voor je omgeving. We zijn een kerk om God te verhogen, elkaar lief te hebben en onze omgeving te dienen. En we zijn ervan overtuigd dat we onze omgeving het beste dienen door ervoor te bidden. Bid dat iedereen die je kent een honger naar God krijgt. Bid dat er een open omgeving voor ze is waar God ruimte kan krijgen. Bid dat ze Jezus zullen ontmoeten.
En als laatste bid voor de start van onze gemeente. Er moet nog heel veel gebeuren en dat is spannend, leuk maar ook een uitdaging.
 


Bekijk dit bericht in uw browser