Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 7 januari 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je de wekelijke nieuwsbrief van Mozaiek0521.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Kidsdienst & Livestream | zondag 9 januari
  2. Alive & Cooking | zaterdag 15 januari 2022
  3. Even voorstellen: Karsten Rook
  4. WAY (We Are Young)
  5. Jouw advertentie in Mozaiek Magazine?
  6. Mozaiek Podcast


Kidsdienst & Livestream | zondag 9 januari

Aanstaande zondag spreekt Joël Treuren, voorganger Mozaiek055, tijdens onze livestreamdienst om 11.00 uur.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden.

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar de website van Mozaiek0318. Het is ook mogelijk om Mozaiek0521 via de website te steunen. Binnenkort kan dit ook via ons eigen bankrekeningnummer.Alive & Cooking | zaterdag 15 januari 2022

Ay ay ay, amigos! Buiten wordt het chilly. Van de lockdown maatregelen krijgt ook niemand het warm. Kortom: het is de hoogste tijd voor een coronaproof kookfeestje met het Alive & Cooking team.

Na het geslaagde kookevent in juni vorig jaar gaan we nu Mozaiekbreed kokerellen. Gewoon thuis, vanuit je eigen keuken, met elkaar verbonden via de Alive & Cooking livestream. Op 15 januari aanstaande van 18.00 tot 21.00 uur. En deze keer gaan we op de Mexicaanse toer. Zijn jullie klaar voor een onvervalste Fiesta Mexicana? Masterchef Ian Baker heeft weer een verrassend menu samengesteld dat we met elkaar gaan bereiden. Ben je benieuwd wat hij en zijn team uit hun sombrero’s tevoorschijn halen? Meld je dan nu aan voor het boodschappenlijstje en de link naar de livestream. Klik hier om je aan te melden

We maken er met elkaar een feestje van. Waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond ook is. Ook hier ben je welkom zoals je bent. Met of zonder ponch 😉.Even voorstellen: Karsten Rook

In de komende nieuwsbrieven zullen we steeds een ILT lid voorstellen. Zo worden de gezichten achter Mozaiek0521 wat duidelijker en leer je meer over wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Vandaag deel 3 met Karsten Rook, in 1981 geboren in Vollenhove en daar ook opgegroeid. In 2003 trouwde hij met Adrianne (die zich in een latere nieuwsbrief nog gaat voorstellen) en samen zijn ze trotse ouders van Yorinde (14) en Fabiënne (12).

“We wonen sinds 2003 in de omgeving van Steenwijk; eerst een aantal jaren in Steenwijkerwold en sinds 2007 in Steenwijk;  waar onze kids ook zijn geboren.
In mijn vrije tijd mag ik graag buiten sporten; mountainbiken in de bossen en hardlopen op de weg en offroad (trailrunning). In het dagelijks leven werk ik bij FrieslandCampina als expert op het gebied van milieu & duurzaamheid en werk ik met vele mensen samen met als doel daadwerkelijk impact te hebben in het verbeteren van onze leefomgeving.

Daadwerkelijk verschil willen maken is ook wat al lange tijd op mijn hart ligt in Steenwijk en omgeving als het gaat over bouwen in Gods Koninkrijk. Ik ben al vele jaren betrokken bij interkerkelijke initiatieven zoals de Youth Alpha en mede-initiatiefnemer van (jongeren)inloopcentrum De Koning in Steenwijk. Met veel passie, toewijding en bewogenheid heb ik me ingezet voor Gods Koninkrijk om jongeren (en uiteraard ook oudere jongeren) een plek te bieden waar ze mogen ‘zijn’. 

Het zal je dan vast ook niet verbazen dat ik binnen Mozaiek0521 WAY (We Are Young) op ga zetten. Meer weten over WAY?, verderop in de nieuwsbrief lees je meer.

De tweede pijler waar ik me voor inzet is Alpha. In de jaren dat ik Alpha heb mogen leiden heb ik mensen zien veranderen door de kennismaking met Jezus! Dat is wat ik nog meer mensen in Steenwijk e.o. gun! Ben jij ook enthousiast over Alpha? Voel je vrij om mij aan te spreken of mail naar karsten@mozaiek0521.nl.WAY (We Are Young)

Mozaiek0521 is achter de schermen bezig om het jongerenwerk vorm te geven en in deze nieuwsbrief willen we alvast een inkijkje geven in wat WAY nu eigenlijk is.
WAY is de jongerenbeweging van Mozaiek0521 en onze visie is:

To be, To Belong, To Be Loved.

To be – Jij mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. We willen dat je komt zoals je bent want dat is de mooiste versie van jezelf.

To belong – jij hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.

To beloved – Jij bent geliefd. Door de jongerenleiders, de andere jongeren, maar bovenal ook door God.

Binnen Mozaiek0521 gaan we deze visie concreet vormgeven door in te zetten op clans (kleine groepen), events en socials (social media). Om deze toffe WAY-beweging neer te kunnen zetten kunnen we jouw hulp zeker gebruiken! We zijn nu in het begin vooral op zoek naar:

  • Clanleiders
  • Social media topper

Lijkt het je leuk om mee te bouwen?  Of word je sowieso enthousiast van jongeren en/of ben je geïnspireerd geraakt door de visie? Stuur dan een mail naar way@mozaiek0521.nlJouw advertentie in Mozaiek Magazine?

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in Mozaiek Magazine. Mozaiek Magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van minimaal 6.000 exemplaren. Het eerstvolgende nummer verschijnt rondom Pasen.

Ben je deel van een Mozaiek gemeente dan ontvang je 50 % korting op de tarieven. Er is een beperkt aantal advertentiepagina's beschikbaar, dus weer er snel bij!

Kilk hier voor meer informatie, tarieven en het reserveren van een advertentie.Mozaiek Podcast

Tijdens de kerstvakantie hebben we iedere werkdag een podcast online gezet. Alle Mozaiek voorgangers hebben hun mooiste podcast van vorig jaar gedeeld en daaruit is deze selectie ontstaan.

Heb je de podcasts gemist of wil je ze gewoon nog eens terugluisteren? Klik dan hier!Bekijk dit bericht in uw browser