Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 29 oktober 2021

Beste #Naam#,

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief wekelijks. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Livestream Mozaiek0318 | zondag 31 oktober
  2. Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 7 november
  3. aWAYke night | zondag 7 november
  4. Kidswerkers gezocht!


Livestream Mozaiek0318 | zondag 31 oktober

Aanstaande zondag, 31 oktober, is Kees Kraayenoord spreker tijdens de livestreamdienst van 11.00 uur. Tijdens de dienst wordt het avondmaal gevierd. We wensen je alvast een fijne dienst! Denk er wel even aan dat komende nacht de wintertijd in gaat en de klok een uurtje terug gezet mag worden!
Er is deze zondag geen Samen-Kijk-Ontmoeting in Kallenkote.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 09.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie meer leren over bidden. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden.

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar de website van 0318.  Het is ook mogelijk om via de Mozaiek app te doneren aan Mozaiek0521.Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 7 november

Op zondag 7 november vind onze tweede Samen-Kijk-Ontmoeting plaats in het Dorpshuis van Kallenkote. De inloop is vanaf 10.30 uur en vanaf 11.00 uur starten we de livestream van Mozaiek0318. Vooraf en na afloop is er ruimte voor ontmoeting. Voor de samen-kijk-ontmoeting is GEEN corona-toegangsbewijs of QR-code nodig. Wel vragen wij om je via de website of de Mijn Mozaiek app aan te melden. Door de beperkte ruimte zijn we genoodzaakt gebruik maken van een ticketsysteem. Kijk voor meer informatie, de locatie, starttijd en verdere relevante zaken op de website. Het is van belang dat je per persoon een ticket reserveert. En meld gerust ook familie/vrienden of buren aan om hen kennis te laten maken met Mozaiek.

Na aanmelding ontvang je via het door jouw opgegeven mailadres een bevestiging.
Let op: door een tekort aan kinderwerkers is op 7 november geen kinderprogramma.  aWAYke night | zondag 7 november

Op zondagavond 7 november is er weer een aWAYke night. Deze aWAYke night is in samenwerking met alle WAY locaties! Uit het hele land komen de jongeren dus naar Veenendaal. Het thema van de avond is A sky full of stars. We hebben een hele toffe campagne opgezet om de donkere nachten in Marsabit te verlichten. En daar hebben we jou kei hard voor nodig! Verder bestaat de avond uit heel veel worship, Jesse van Melle die gaat spreken en we sluiten de avond weer af met een vette afterparty. Dit keer met niemand minder dan DJ Roberto Rosso!

Dit wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent! Tickets kun je reserveren via de website. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg dan onze Instagram!Kidswerkers gezocht!

Heb jij passie voor kinderen en vind jij het belangrijk dat onze kinderen God leren kennen? Dan is een functie binnen het kinderwerk wellicht iets voor jou!
Wij zijn als startende gemeente al rijk gezegend met veel kinderen. Om al deze kinderen een veilige plek te kunnen bieden hebben we veel hulp nodig en zijn we afhankelijk van mensen die hieraan mee willen bouwen.

Wil jij bijdragen? Neem dan contact op met de coordinator kids via marijke@mozaiek0521.nl.Bekijk dit bericht in uw browser