Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 11 oktober 2021

Beste #naam#,

We zijn weer een stapje verder! De statuten voor de oprichting van Mozaiek0521 zijn getekend. Reden tot een feestje! Binnenkort volgt de officiele inschrijving bij de KvK. En zo wordt er achter de schermen hard gebouwd aan Mozaiek0521!

Je hebt nu ook toegang tot de omgeving van Mozaiek0521 binnen de Mijn Mozaiek app. Mede hierdoor ontvang je vanaf nu alleen de nieuwsbrief van Mozaiek0521. In de nieuwsbrief vermelden wij naast nieuws vanuit Mozaiek0521 ook Mozaiek-breed nieuws. Wil je de nieuwsbrief van Mozaiek0318 alsnog blijven ontvangen? Meld je dan hier aan.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

Hartelijke groet,
Namens het team van Mozaiek0521

  1. Samen-kijk-ontmoeting zondag 24 oktober 2021
  2. Introductiecursussen najaar 2021
  3. Meebouwen aan Mozaiek0521
  4. Help je ons financieel bouwen?


Samen-kijk-ontmoeting zondag 24 oktober 2021

We willen elkaar weer ontmoeten en samen de Mozaiek livestream kijken! Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen hiervoor.
Vanaf zondag 24 oktober 2021 openen we namelijk de deuren van een tijdelijke locatie om samen de livestreamdienst van Mozaiek0318 met elkaar te beleven. Deze samen-kijk-ontmoetingen zullen om de week worden gehouden. Hoe gaaf is het om na zo'n lange tijd weer samen een dienst te beleven, samen God te aanbidden en met elkaar te verbinden?! We hopen hierbij op jouw komst!

Voor de samen-kijk-ontmoeting is GEEN corona-toegangsbewijs of QR-code nodig. Wel vragen wij om je via de website of de Mijn Mozaiek app aan te melden. Door de beperkte ruimte zijn we genoodzaakt gebruik maken van een ticketsysteem. Kijk voor meer informatie, de locatie, starttijd en verdere relevante zaken op de website. Het is van belang dat je per persoon een ticket reserveert. Meld je je kind aan? Vermeld dan ook de leeftijd van je kind. Zo kunnen we ermee rekening houden hoeveel kinderen we mogen verwelkomen! Wees er snel bij, want vol=vol!

Na aanmelding ontvang je via het door jouw opgegeven mailadres een bevestiging van jouw aanmelding. Zien we jou op zondag 24 oktober?Introductiecursussen najaar 2021

De introductiecursussen gaan weer van start! A.s. woensdag 13 oktober 2021 hopen wij op weer een goede avond en mooie ontmoetingen met de deelnemers. Wat een zegen om te zien dat er zoveel interesse is in Mozaiek0521. We zien hierin Gods hand en ervaren Zijn zegen. Er is nog genoeg plaats! Heb je je nog niet opgegeven of twijfel je nog? Ga naar de website voor meer informatie en meld je aan.Meebouwen aan Mozaiek0521

Wil jij meebouwen aan Mozaiek0521? Wij zijn op zoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen! We hebben een heleboel vacatures openstaan. Denk aan Facility, Welcome, Ministry, Kids, Communicatie, WAY en nog veel meer. Waar wordt jij enthousiast van? Meld je hier aan!Help je ons financieel bouwen?

We hebben het al eerder genoemd, maar noemen het graag nog een keer: wil je nu al beginnen met financieel ondersteunen? Dat kan!

Je kunt je gift overmaken naar NL50RABO0314838651 onder vermelding van “Mozaiek0521”.
Een andere optie is geven via de website of installeer de "Mijn Mozaiek" app en geef snel en eenvoudig via de app. Vermeld bij je gift dan dat deze bestemd is voor Mozaiek0521. De vermelding van Mozaiek0521 is erg belangrijk als je zeker wilt weten dat jouw financiële ondersteuning wordt gebruikt voor de bouw van onze gemeente.

Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan de inrichting van onze gemeente en het opstarten daarvan. Denk met name aan het organiseren van ontmoetingen, zoals de samen-kijk-ontmoeting, maar ook het bekostigen van een locatie, de salarissen van de toekomstige voorgangers en andere bedieningen waarvoor (deels) betaalde krachten nodig zijn.Bekijk dit bericht in uw browser