Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 11 maart 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samen-Kijk-Ontmoeting & Livestream | zondag 13 maart
  2. WAY MeetUp op 13 maart
  3. Gemeente informatieavond | 29 maart 2022
  4. Worship & Prayer | 7 april 2022
  5. Nieuwe Love2Meet groepen
  6. Kids van Mozaiek0521
  7. Agenda


Samen-Kijk-Ontmoeting & Livestream | zondag 13 maart

Aanstaande zondag is het weer zo ver: opnieuw een Samen-Kijk-Ontmoeting in het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. We hopen je te mogen ontmoeten, gewoon zoals je bent. Voel je vrij om iemand mee te nemen, je buurman, buurvrouw, oom, tante, vriendje, vriendinnetje, noem maar op. Deze zondag spreekt Nelinda Troost tijdens de livestream die we volgen in onze dienst. Kun jij niet naar de Samen-Kijk-Ontmoeting komen, dan kun je de dienst ook volgen via de livestream.

Kidsdienst en crèche tijdens de SKO
Tijdens de dienst is er crèche voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom bij de kids. De kinderen gaan eerst met hun ouders/verzorgers mee naar de grote zaal. Na het eerste lied mogen ze dan naar hun eigen Kidsdienst. De kinderen van 4 tot 8 jaar kijken Ollie en Sophie en de kinderen van 8 t/m 12 jaar hebben een eigen programma. Het Kids-team is er helemaal klaar voor en we zien er naar uit om elkaar zondag weer live te zien.

Ollie & Sophie
Kun jij niet naar de Kidsdienst komen, dan kun je ook kijken naar de online kidsdienst met Ollie & Sophie om 9:00. Deze zondag gaan we weer samen met Ollie en Sophie luisteren naar een Bijbelverhaal. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. 

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de livestream wordt er digitaal gecollecteerd via een QR code die verwijst naar de website van 0318. Het is ook mogelijk om rechtstreeks te doneren aan Mozaiek0521.nl. Helaas is een rechtstreekse link nog niet beschikbaar, maar via een overschrijving kun jij je gift overmaken naar rekeningnummer: NL09RABO0377194190 t.n.v. Mozaiek0521WAY MeetUp op 13 maart

Hé jij daar! Ben jij de tussen de 12 – 25 jaar? Ben jij ook nieuwsgierig om leeftijdsgenoten te leren kennen? Misschien heb je al een aantal leeftijdsgenoten tijdens de samen-kijk-ontmoeting ontmoet! Of ken je anderen vanuit school, studie of bijbaantje! Fijn! Maar het kan ook zijn dat alles en iedereen nog een beetje nieuw is. Helemaal niet erg, juist een mooie kans om nieuwe mensen te leren kennen!

Wat gaan we doen?
Het lijkt ons leuk om op 13 maart een WAY MeetUp point in de lounge te organiseren. Een plek, speciaal voor jullie! Een plek om elkaar te ontmoeten. Lekker laagdrempelig. Wij zorgen voor eten en drinken! Voor jullie volop kans om elkaar te ontmoeten, of een kort spelletje te doen!  

Dus kom na de dienst in de lounge naar de het WAY MeetUp point! De rest spreekt voor zich.

PS. Ouders, dit is voor jullie een mooie kans om de kinderen mee te nemen!

Tot zondag!Gemeente informatieavond | 29 maart 2022

Dinsdag 29 maart houden we als Mozaiek0521 een Gemeente Informatieavond. Hierbij willen we jou van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Op deze avond zal het Interim Leiderschaps Team de (aankomende) delen informeren over de huidge stand van zaken en willen we met je in gesprek over jouw verwachtingen van en verlangens voor Mozaiek0521.
Verder willen we met elkaar zegen en zorgen met jullie delen die we in het opbouwen van onze gemeente en in aanloop naar onze eerste dienst van 24 april ervaren (hebben).

Meer informatie over tijd en locatie, klik hier.Worship & Prayer | 7 april 2022

Noteer het vast in je agenda, want dit wil je niet missen! 
We nodigen je uit voor de eerste editie van de Worship & Prayer in samenwerking met Mozaiek0318 op donderdag 7 april 2022 in de Meenthe Steenwijk.

Gebed is onmisbaar in deze wereld, in ons leven en dus ook in onze kerk. En wij geloven dat worship en gebed hand in hand gaan! Schrijf daarom deze datum op in je hart, noteer het in je agenda en reserveer jouw gratis ticket!

Samen gaan we onze God grootmaken en Hem ontmoeten.  We zullen God aanbidden, elkaar ontmoeten en tegelijkertijd gaan we bidden voor de opstart van Mozaiek0521 en voor onze regio Steenwijk.Nieuwe Love2Meet groepen

Laten we elkaar ontmoeten
Ondanks dat we op dit moment nog niet onze eigen diensten houden, kunnen wij als delen en geinteresseerden natuurlijk wél elkaar ontmoeten. Welke manier? Dat is helemaal aan jou! Vind jij het leuk om mensen te ontmoeten die dezelfde hobby's of interesses als jij hebben? Bijvoorbeeld, wandelen, fietsen, bbq-en, haken, voetballen, motorrijden of wat anders, dan is er bij Mozaiek Love2Meet.

Ben je deel en heb je een idee om elkaar te ontmoeten?  Laat het ons weten door het aanvraagformulier in te vullen, deze kun je vinden onder documenten in je Mijn Mozaiekomgeving.

Love2Create Handwerk
Door creatief bezig te zijn schep je(creatieve) ruimte in je hoofd, je geniet van het ontwikkelingsproces en anderen kunnen je hierin tot steun en bemoediging zijn. Van het resultaat kun je zelf blij worden en anderen tot zegen zijn.

Iedereen is welkom die van creatief bezig zijn houdt. Breien, haken, naaien (zonder naaimachine), borduren, patchwork, quilten, diamond painting, nummer schilderen of tekenen. Samen creatief bezig zijn schept een band en biedt mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen en elkaar tot hand en voet te zijn. Het gaat om elkaar ontmoeten in deze Love2Meet, genieten van de creativiteit en elkaar tot hand en voet zijn.

Love2Read 
Vind je het leuk om te lezen, te leren. In de bijbel of andere christelijke boeken? Dan is deze Love2Meet iets voor jou.

Love2Worship 
Deze Love2Meet is een plek om op een ongedwongen manier samen God te aanbidden door zang en muziek.Kids van Mozaiek0521

Kids-crèche
Alle kinderen van 1 tot 4 zijn van harte welkom. De crèche wordt gehouden in de zaal naast de kerkzaal. Willen jullie zelf luiers en drinken meegeven? Als je niet wilt dat je kind op de grond ligt kan je een campingbedje of een kleed meegeven. Van de ouders die hun kinderen regelmatig naar de crèche brengen, verwachten we dat ze ook meedraaien in het rooster, zodat we oppas genoeg hebben voor onze allerkleinste deeltjes.

Jalina Westrik is coördinator van de crèche, daar zijn we heel blij mee. Naast Jalina zoeken we nog iemand die dit samen met haar verder op wil pakken. Wil jij helpen als coordinator of als oppas? Meld je nu aan.

Kids
Elke Samen-kijk-Ontmoeting is er ook een Kidsdienst bij Mozaiek0521. Het is de bedoeling dat de kinderen eerst meegaan naar de grote zaal. Na het eerste lied gaan de kinderen naar hun eigen Kidsdienst. Heb jij passie voor kinderen? Dan is een functie binnen het kinderwerk wellicht iets voor jou! We zoeken groepsleiders onderbouw en bovenbouw maar zeker ook tieners die willen helpen. Als jij ook wilt meebouwen, meld je dan nu aan.

Heb je eerst nog vragen neem dan contact op met Marijke Bos,  06-45087557 of per mail kids@mozaiek0521.nlBekijk dit bericht in uw browser