Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 18 maart 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Livestream | zondag 20 maart
  2. aWAYke night in Veenendaal, wie wil er mee?
  3. Gemeente informatieavond | 29 maart 2022
  4. Worship & Prayer | 7 april 2022
  5. Mozaiek0521 heeft jouw gebed nodig
  6. Agenda


Livestream | zondag 20 maart

Aanstaande zondag 6 maart, is er geen Samen-Kijk-Ontmoeting bij Mozaiek0521. Uiteraard is de dienst van Mozaiek0318 wel gewoon om 11.00 uur te volgen via de livestream. Deze zondag spreekt Joel Boertjens. Tijdens beide diensten mogen we weer kinderen opdragen, wat een feest!

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Deze zondag gaan we weer samen met Ollie en Sophie luisteren naar een Bijbelverhaal. De Bijbel is eigenlijk een schatkist waarin heel veel verhalen staan waaruit wij iets kunnen leren. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. 

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de livestream wordt er digitaal gecollecteerd via een QR code die verwijst naar de website van 0318. Het is ook mogelijk om rechtstreeks te doneren aan Mozaiek0521.nl. Helaas is een rechtstreekse link nog niet beschikbaar, maar via een overschrijving kun jij je gift overmaken naar rekeningnummer: NL09RABO0377194190 t.n.v. Mozaiek0521aWAYke night in Veenendaal, wie wil er mee?

Zondag 27 maart wordt er door Mozaiek0318 weer een geweldige aWAYke Night georganiseerd voor tieners en jongeren. Wil je ernaartoe, maar heb je geen vervoer, of wil je liever niet alleen? We gaan samen rijden, dus vervoer is geen probleem. Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar way@mozaiek0521.nl met de melding dat je graag mee gaat.

Er is ruimte voor ontmoeting, samen aanbidden en natuurlijk veel gezelligheid! Kees Kraayenoord is de spreker van de avond en hij wil met ons gaan nadenken over ‘is God echt met ons?’. Dit is natuurlijk super relevant op dit moment, dus we zien er naar uit om het met jullie hier over te hebben. Super tof als jij erbij bent!

We sluiten de avond af met een vette afterparty in samenwerking met EO Beam. Het wordt een feestje dat jij niet wilt missen! Het duurt van ongeveer 19:30 tot 21:30 in de Basiliek te Veenendaal.Gemeente informatieavond | 29 maart 2022

Dinsdag 29 maart houden we als Mozaiek0521 een Gemeente Informatieavond. Hierbij willen we jou van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Op deze avond zal het Interim Leiderschaps Team de (aankomende) delen informeren over de huidige stand van zaken en willen we met je in gesprek over jouw verwachtingen van en verlangens voor Mozaiek0521.
Verder willen we met elkaar zegen en zorgen met jullie delen die we in het opbouwen van onze gemeente en in aanloop naar onze eerste dienst van 24 april ervaren (hebben).

Meer informatie over tijd en locatie, klik hier.Worship & Prayer | 7 april 2022

Noteer het vast in je agenda, want dit wil je niet missen! 
We nodigen je uit voor de eerste editie van de Worship & Prayer in samenwerking met Mozaiek0318 op donderdag 7 april 2022 in de Meenthe Steenwijk.

Gebed is onmisbaar in deze wereld, in ons leven en dus ook in onze kerk. En wij geloven dat worship en gebed hand in hand gaan! Schrijf daarom deze datum op in je hart, noteer het in je agenda en reserveer jouw gratis ticket!

Samen gaan we onze God grootmaken en Hem ontmoeten.  We zullen God aanbidden, elkaar ontmoeten en tegelijkertijd gaan we bidden voor de opstart van Mozaiek0521 en voor onze regio Steenwijk.Mozaiek0521 heeft jouw gebed nodig

Op 24 april gaan we live met onze eerste eigen dienst in Mozaiek0521!

Dan gaan we starten met onze kerk. Wat een avontuur! Zoals Mozes geen stap verder wilde zetten zonder God's aanwezigheid zo willen wij ook alles doen in overeenstemming met Zijn wil. Dus we zijn afgelopen week begonnen om 40 dagen te bidden voor de start van Mozaiek0521!

Bid met ons mee en sluit je aan! Op onze website vind je hoe, waar en waarvoor we aan het bidden zijn.Bekijk dit bericht in uw browser