Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 6 mei 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

  1. Samenkomst | 8 mei 2022
  2. Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 15 mei 2022
  3. Introductiecursus | woensdag 18 mei 2022
  4. Doopdienst zondag 3 juli op verschillende locaties!
  5. Wie wil helpen de bediening Alpha vorm te geven?
  6. Vakantie Bijbel Week in Steenwijk
  7. Adverteren Mozaiek Magazine
  8. Agenda


Samenkomst | 8 mei 2022

Zondag 8 mei is er weer een samenkomst met onze eigen worshipband in Theater De Meenthe in Steenwijk. We hopen je te mogen ontmoeten, gewoon zoals je bent. Voel je vrij om iemand mee te nemen, je buurman, buurvrouw, oom, tante, vriendje, vriendinnetje, noem maar op. Deze zondag spreekt Emiel Hop met als thema: 'Hier ben ik'.

Tickets reserveren is belangrijk
In verband met de beperkte ruimte is het belangrijk om tickets te reserveren voor deze samenkomst. Dit kan via de website.

Kids tijdens deze samenkomst
Er is deze zondag geen kiddienst, er is wel crèche voor de allerkleinsten van 1 tot 4 jaar.

Collecte voor Mozaiek0521
Tijdens de dienst is er een digitaal collecte moment via de QR op het scherm, contact geven kan bij de uitgang. Wil je digitaal geven en heb je de Mozaiek app, dan is de app de meest eenvoudige weg om te geven.Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 15 mei 2022

Zondag 15 mei is er weer een Samen-Kijk-Ontmoeting in Theater De Meenthe in Steenwijk. Deze zondag volgen we de livestream van Mozaiek0318 in onze dienst. Kun jij niet naar de Samen-Kijk-Ontmoeting komen, dan kun je de dienst ook volgen via de livestream.

Kidsdienst & crèche tijdens deze SKO
Deze zondag is er helaas geen kidsdienst of crèche. Mocht je mee willen helpen binnen het crèche of kidswerk, dan kun je je aanmelden via onze website.Introductiecursus | woensdag 18 mei 2022

De volgende introductiecursus staat gepland op 18 mei en 1 juni en wordt gehouden in Theater de Meenthe. De Introductiecursus bestaat uit twee avonden waarin we je meer vertellen over onze gemeente, de visie en maak je kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Daarnaast kun je gaan ontdekken of Mozaiek jouw geestelijk thuis zou kunnen worden. Na het volgen van deze avonden ontvang je van ons een aanmeldformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek. De voorwaarde om deel te worden is dat je beide avonden hebt gevolgd.

Wil je meer weten over de introductiecursus? Geef je dan snel op via de website.

Mocht je vragen hebben over de introductiecursus, stel ze gerust contact@mozaiek0521.nl.Doopdienst zondag 3 juli op verschillende locaties!

Op zondag 3 juli hebben we als Mozaiek een bijzonder feest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Alle doopdiensten zullen die dag om 11.00 uur plaatsvinden.

Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Wil je meer weten over de doop? Voorafgaande aan iedere doopdienst is er een informatie avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om.

Overweeg jij om je te laten dopen? Bekijk hier op welke locaties we gaan dopen en meld je aan!Wie wil helpen de bediening Alpha vorm te geven?

Binnen Mozaiek0521 is er de bediening Alpha, waarbinnen we Alpha en Alpha Youth cursussen willen aanbieden omdat we uit ervaring weten dat Alpha levensveranderend werkt.

In Steenwijk is jarenlang een interkerkelijke (Youth) Alpha gegeven. Na de corona-periode is er extra hulp (en coördinatie) met het opnieuw opstarten nodig. We vinden het als Mozaiek0521 van groot belang dat er Alpha's gehouden worden.

Heb jij ervaring en een hart voor Alpha, laat het ons weten. Aanmelden kan via onze website, of door een e-mail te sturen naar alpha@mozaiek0521.nl. We willen met elkaar deze bediening gaan opzetten. We willen met elkaar deze bediening voor Steenwijk en omgeving gaan opzetten.

Meer weten over Alpha? Klik hierVakantie Bijbel Week in Steenwijk

Dit jaar wil de evangelisatiecommisie Steenwijk weer een ‘echte’ Vakantie Bijbel Week (VBW) organiseren.

Wat is de Vakantie Bijbel Week ook alweer?
De VBW is een feestelijke actie in de vakantie om kinderen van 4 tot 12 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met het evangelie. Aan de hand van een thema leren de kinderen verhalen uit de Bijbel, gaan ze samen zingen, toneel spelen/kijken, knutselen en plezier maken met elkaar. De ouders worden ook betrokken en een keer uitgenodigd om te kijken wat de kinderen hebben geleerd en gedaan.

Wanneer en waar is de VBW in Steenwijk?
In de laatste week van de zomervakantie, dit jaar van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus. De locatie van de VBW is in De Klincke, een bijgebouw van de Protestante Gemeente in Steenwijk (PKN).

Wat is er nu nodig?
Allereerst gebed dat er genoeg mensen aanmelden om mee te bouwen aan deze fantastische week. Daarnaast ook gelijk praktisch, liefst twee extra personen voor het organiserende team en veel vrijwilligers in de Vakantie Bijbel Week zelf.

Aanmelden kan bij alma.vanbruggen@gmail.com, telefoon 06-19120155.Adverteren Mozaiek Magazine

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in Mozaiek Magazine. Mozaiek Magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van minimaal 7.000 exemplaren. Het eerstvolgende nummer verschijnt aan het begin van de zomer.

Ben je deel van een Mozaiek gemeente dan ontvang je 50% korting op de tarieven. Er is een beperkt aantal advertentiepagina's beschikbaar, dus weer er snel bij en uiterlijk voor 17 mei!

Klik hier voor meer informatie, tarieven en het reserveren van een advertentieBekijk dit bericht in uw browser