Intro december - schuift door naar januari!

Beste #naam#,
 

Je hebt je opgegeven voor de introductiecursus op 9 en 16 december. We zouden niets liever willen dan deze door te laten gaan, maar hebben op dit moment helaas ook te maken met de nieuwe maatregelen omtrent corona. Daarom hebben we besloten om de introductiecursus van december op te schorten naar januari.

Dit betekent dat de introductiecursussen van december én januari plaatsvinden op dinsdag 11 en dinsdag 25 januari. We hopen deze dan fysiek te kunnen geven, als de maatregelen dat toelaten. Mocht dat niet zo zijn, dan vindt de introductiecursus in januari digitaal plaats. .

Je bent nu verplaatst naar de lijst met aanmeldingen voor de introductiecursus op 11 en 25 januari. We hopen dat je op deze nieuwe data aanwezig kunt zijn. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan horen wij dat graag zodat we dit aan kunnen passen. Geef dan even aan of je je volledig af wil melden, of dat we je kunnen verplaatsen naar de introductiecursus op:

  • dinsdag 8 en dinsdag 22 februari 2022, of
  • dinsdag 8 en dinsdag 22 maart 2022

Je kunt het laten weten door een bericht te sturen naar contact@mozaiek0521.nl.
Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag verder.

We zien er naar uit je, op een later moment, tijdens de introductiecursus te ontmoeten! Wees in ieder geval van harte welkom op onze eerstvolgende Samen-Kijk-Ontmoeting op 12 december.
 

Hartelijke groet,
Namens het team van Mozaiek0521


Bekijk dit bericht in uw browser