Nieuwsbrief Mozaiek0521 | 21 januari 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je de wekelijkse nieuwsbrief van Mozaiek0521.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0521? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0521.nl.

 1. Kidsdienst & Livestream | zondag 23 januari
 2. Online kidsdienst voor de bovenbouw | zondag 23 januari
 3. Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 30 januari 2022
 4. Vacature Secretariaat (vrijwillig, 8-10 uur per week)
 5. Even voorstellen: Adrianne Rook
 6. VACATURE Coördinator Evenementen (SKO en Introductiecursussen)


Kidsdienst & Livestream | zondag 23 januari

Zondag spreekt Cees van Harten tijdens onze livestreamdienst om 11.00 uur.  We zien uit naar wat hij met ons gaat delen! Van harte welkom om via Youtube bij ons aan te schuiven, gewoon zoals je bent!

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Deze zondag gaan we weer samen met Ollie en Sophie luisteren naar een Bijbelverhaal. De Bijbel is eigenlijk een schatkist waarin heel veel verhalen staan waaruit wij iets kunnen leren. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden.

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website.
Het is ook mogelijk om Mozaiek0521 via de website te steunen. Binnenkort kan dit ook via ons eigen bankrekeningnummer.Online kidsdienst voor de bovenbouw | zondag 23 januari

Omdat we nu niet fysiek bij elkaar kunnen komen is er zondag 23 januari van 9.45 uur tot 10.45 uur weer een toffe digitale kinderdienst voor de bovenbouw kids!
Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool? Meld je dan hier aan. Tot zondagochtend!Samen-Kijk-Ontmoeting | zondag 30 januari 2022

Zondag 30 januari hebben we onze eerste Samen-Kijk-Ontmoeting van 2022. We zien hier weer ontzettend naar uit! Na opnieuw een periode van lockdown waarin we niet in de gelegenheid waren om op zondagen samen te komen is het nu weer tijd om samen God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Vanaf 10:30 uur staat de koffie klaar en om 11:00 uur beginnen we met de dienst. Natuurlijk is er ook na afloop weer koffie en gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Je bent dus van harte welkom! Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is!

Vanaf nu kun je weer tickets reserveren voor zowel volwassenen als kinderen. Wij hanteren geen QR-code toegangsbeleid, maar om de onderlinge afstand te kunnen waarborgen in de beperkte ruimte is het wel van belang dat jij je voor de SKO van 30 januari aanmeldt. Dit kan via de website of de Mijn Mozaiek app.

We zien er naar uit je te ontmoeten!Vacature Secretariaat (vrijwillig, 8-10 uur per week)

Vanwege het vertrek van ons huidige secretariaat zijn we per direct op zoek naar iemand die het secretariaat van Mozaiek0521 verder op wil pakken en uit wil rollen. Het betreft een vrijwillige functie op basis van 8-10 uur per week, met uitbouw naar meer uren. Het heeft de voorkeur dat de functie door twee of meer mensen wordt ingevuld.

Ben jij een echte organisator, kun je snel schakelen, ben je handig met systemen en word je blij van overzicht(en) maken en houden?
Aarzel dan niet en reageer op een voor onze kerk onmisbare functie!

Het secretariaat is het eerste aanspreekpunt van Mozaiek0521 en onmisbaar in zowel de opstartende fase van de gemeente als daarna.
Het betreft een dynamische en afwisselende functie. 
Een greep uit je taken: 

 • Het beheren van de mailbox;
 • Notuleren van vergaderingen;
 • Contactpersoon zijn binnen de gemeente en voor andere Mozaiek gemeenten;
 • Bijhouden van de ledenadministratie; 
 • Ondersteunen van het voorgangersteam (nu nog Interim leiderschapsteam);
 • Ondersteunen bij Communicatie, waaronder het verzorgen van de nieuwsbrief en redigeren van teksten;
 • Secretariele ondersteuning bij evenementen, zoals de Samen-Kijk-Ontmoetingen;
 • Administratie beheren van de introductiecursus en alle communicatie daaromheen.

 
Het runnen van het secretariaat betreft op dit moment een vrijwilligersfunctie, met uitzicht op een betaalde functie. Er is voor het secretariaat al een goede basis gelegd, maar er is ook alle ruimte om het secretariaat verder professioneel in te richten op een manier die bij Mozaiek én bij jou past. Er wordt gezorgd voor alle handvatten en uitleg zodat je op een fijne manier aan de slag kunt.
  
Ben jij degene die we zoeken? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar contact@mozaiek0521.nl
We zien er naar uit je te ontmoeten!Even voorstellen: Adrianne Rook

In een aantal weken tijd stellen alle ILT leden zich 1 voor 1 voor. Zo worden de gezichten achter Mozaiek0521 wat duidelijker en leer je meer over wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Vandaag deel 5 met Adrianne Rook.

Meet me op Meet you
Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben! Ik vertel je graag meer over hoe wie ik ben, met wie ik leef en wat ik doe. Ik ben Adrianne Rook, vrouw, 39 jaar onderweg in het leven. Ik zie het leven als een reis waarbij ik Jezus volg in mijn dagelijks leven, ik hoop daarin dichterbij God, mezelf en anderen te komen en bij te dragen aan een betere wereld.  
De woorden die bij me passen zijn; schoonheid, struikelen, warmte, zacht tegendraads (lees eigenwijs 😉), kruidig, prikkelend en nieuwsgierig, cadeautjes, enthousiast, rechtvaardigheid, rust en stilte, koffie, wijn en eten, zee, verhalen, liefst in boekvorm, wandelen en hardlopen. Verder hou ik van mensen echt ontmoeten en een goed gesprek.

De grootste geschenken in mijn leven zijn onze twee dochters (pubers) en mijn man, Karsten. In de chaos van het leven zijn zij mijn rustpunt en eerste prioriteit. Thuis zijn bij hen en thuis zijn bij God is voor mij essentieel. Diversiteit past bij mij. Daarom bestaat mijn bedrijf uit drie hoofd- elementen, creëren van kunst, spreken/schrijven en opruimcoaching. Hiermee kan ik mijn talenten inzetten om mijn klanten blij te maken, te verrassen, te inspireren of te coachen naar een opgeruimd huis. De afwisseling houdt mij scherp en positief. 

Binnen het ILT van Mozaiek0521 hou ik me bezig met het opzetten van de pijler Welcome. Hierbij komt mijn ervaring als teamleider en coordinator van twee Present- stichtingen goed van pas. Ik ben heel blij met de 6 toppers die nu al deel zijn van Team Welcome0521. Samen vormen we het leukste team van Mozaiek0521. Het hart van deze pijler is mensen zien, hen warm begroeten en bij de koffie ontmoeten. We mogen namens God vreugde en liefde voor iedereen uitstralen (Filipenzen 4 t/m 7) - hoe gaaf is dat! 
Klopt jouw hart sneller bij het lezen waar Team Welcome voor staat en/of wil je er meer van weten? Mail, app of bel me even. Je bericht is altijd welkom!

Hartelijks, Adrianne (06-11249097 of mail naar welcome@mozaiek0521.nl).VACATURE Coördinator Evenementen (SKO en Introductiecursussen)

Fysieke evenementen, weet je nog wat dat zijn? We kunnen niet wachten om ze weer te organiseren! Een event is een plek van ontmoeting met elkaar en met God. Het is zo gaaf om bij elkaar te komen, God te aanbidden en elkaar te ontmoeten.

Een zaal om in samen te komen, koffie en thee die klaarstaat, genoeg stoelen om op te zitten en nog zoveel meer. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet! In het team is de Coördinator events degene die dit allemaal praktisch regelt. Deze rol is voor jou weggelegd als je uitvoerend sterk, praktisch en enthousiast bent. Je coördineert in de beginfase o.a. de Samen-Kijk-Ontmoetingen (SKO) en Introductiecursussen.

Wat we van je verwachten:

 • Dat je helikopterview hebt en zaken ‘geregeld’ weet te krijgen;
 • Dat bent van de ‘korte lijnen’ met de coördinatoren van de pijlers die nodig zijn;
 • Afstemmen waar nodig (zoals met het ILT);
 • Dat je tijdig weet aan te geven wanneer dingen niet gaan lukken.

Wil je actief meebouwen aan Mozaiek0521 en spreekt deze functie jou hierin aan of heb je vragen hierover? Aarzel dan niet en reageer door een mail te sturen naar contact@mozaiek0521.nlBekijk dit bericht in uw browser